Walpuri logo
Mistä on siis kyse?

Walpurista! Tästä modernista Wappulehdestä, joka ei ole mikään tomuinen nivaska, vaan täysin uudenlainen multimediapläjäys suoraan tajuntaasi! Walpuri on uusi Wappulehti, täynnä hauskoja vitsejä ja juttuja, joka julkaistaan nyt 2023 Wappuna.

No miten se eroaa muista wappulehdistä?

Hyvä, että kysyit! Walpuri eroaa muista Wappulehdistä siten, että se on niistä ainoana täysin digitaalinen ja interaktiivinen. Se on myös maailman ensimmäinen wappulehti, joka hyödyntää tekoälyä Walpuri-viikingin muodossa. Ja Walpurin kohdattuasi, ihmetteletkin, mikseivät muut wappulehdet hypänneet digitalisaation kelkkaan jo aikaisemmin!

Sano Hei uudelle ystävällesi!

Koko huikean wappulehtikokemuksen ajan sinua avustaa Walpuri, joka kommentoi kanssasi kaikkea lukemaasi! Voit myös heittää läppää tai jutella Walpurin kanssa aina kun juttujen välissä ehdit! Walpuri on samalla sekä äärettömän hauska että älykäs, eikä hänen kanssaan juttu lopu koskaan!

Täysin Uusi interaktiivinen kokemus

Walpuri on tupaten täynnä interaktiivista sisältöä ja kaikkein parasta on, että sinä lukijana pääset itse osallistumaan! Lukijana voit kommentoida, äänestää, pelata tai leikkiä Walpurin ja eri sisältöjen kanssa ikuisuuksia ja saat aina uuden kokemuksen!

Mitä siis odotat?

Klikkaa tästä ostaaksesi Walpuri 2023 ja koe Wapun hauskin pläjäys!