Walpuri logo
Mistä on siis kyse?

Walpurista! Tästä modernista huumorijulkaisusta, joka ei ole mikään tomuinen nivaska, vaan täysin uudenlainen multimediapläjäys suoraan tajuntaasi! Walpuri XXL on uuden ajan Wappulehti, täynnä hauskoja vitsejä ja juttuja, joka julkaistaan nyt 2024 Wappuna.

Kohti Tuntematonta!

Tutkimusmatka meren pohjaan epäonnistui - sukellusvene meni hylkyyn

Miten se eroaa muista?

Hyvä kysymys! Walpuri eroaa muista huumorijulkaisuista siten, että se on täysin digitaalinen ja interaktiivinen kokemus. Se on myös ensimmäinen, joka hyödyntää tekoälyä puhuvan Walpuri-viikingin muodossa. Ja Walpurin kohdattuasi, ihmetteletkin, mikseivät muutkin julkaisut ole hypänneet digitalisaation kelkkaan jo aikaisemmin!

Kaksintaistelu

Kun minut haastettiin kaksintaisteluun, selvisin tilanteesta karaten nopeilla liikkeillä.

Juttele Walpurille!

Koko huikean wappulehtikokemuksen ajan sinua avustaa Walpuri, joka kommentoi kanssasi kaikkea lukemaasi! Voit myös heittää läppää tai jutella Walpurin kanssa aina kun juttujen välissä ehdit! Kultajäsenet pääsevat juttelemaan myös Walpurin koiran Siman kanssa!

Kattia kanssa!

Nintendon uusi toimitusjohtaja on kissa - Shigeru MIAUmoto

Täysin Uusi interaktiivinen kokemus

Walpuri on tupaten täynnä interaktiivista sisältöä ja kaikkein parasta on, että sinä lukijana pääset itse osallistumaan! Lukijana voit kommentoida, äänestää, pelata tai leikkiä Walpurin ja eri sisältöjen kanssa ikuisuuksia ja saat aina uuden kokemuksen!

Harhaluoti

Väistyvä presidentti selvisi salamurhaajan luodista.

Tahmatassut liikenteessä

Varkaat veivät voiteita - näpit syyhysivät

Mitä odotat?

Luo itsellesi tili ja koe Walpuri XXL, vuoden hauskin pläjäys!